6944841151 Μπελογιάννη Νίκου 8, Αργυρούπολη giannoulakis1973@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος
Tοποθέτηση Πλακιδίων - Μπάνιο - Κουζίνας - Δάπεδο, Αργυρούπολη


Η εταιρεία του Κωνσταντίνου Γιαννουλάκη, με έδρα στην Αργυρούπολη, εξειδικεύεται στην τοποθέτηση πλακιδίων παντός τύπου, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Με εξειδικευμένα συνεργεία, η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει και να ολοκληρώσει διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένων ανακαινίσεων, τοποθέτησης πλακιδίων σε μπάνια, κουζίνες και δάπεδα, είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία απαιτείται για την ανακαίνιση ή την κατασκευή της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις στη διακόσμηση για να προσφέρουμε στους πελάτες μας σύγχρονες, κομψές και οικονομικές λύσεις για τον χώρο τους. Οι προτάσεις μας στοχεύουν στο να αναδείξουν, ανανεώσουν και προσδώσουν κομψότητα στον χώρο σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τα κατάλληλα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας, λαμβάνοντας υπόψη την αντοχή τους στο χρόνο και τα φυσικά φαινόμενα.

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα σε όλη την Αττική. Η ποιότητα των εργασιών μας μας έχει καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, πέτρας, πλάκας και υαλότουβλων σε κάθε είδους χώρο.

 
 
   
 
 
 
 
Οι Στόχοι μας
 είναι, αφενός, η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και, αφετέρου, η δημιουργία καλαίσθητων έργων που θα διατηρήσουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργυρούπολη και όλη την Αττική.

  T: 6944841151