6944841151 Μπελογιάννη Νίκου 8, Αργυρούπολη giannoulakis1973@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος
Tοποθέτηση Πλακιδίων - Μπάνιο - Κουζίνας - Δάπεδο, Αργυρούπολη

Τα πλακίδια αποτελούν την ιδανική επιλογή για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας αντοχή και ευελιξία. Η επιχείρηση "Γιαννουλάκη Κωνσταντίνου" στην Αργυρούπολη αναλαμβάνει τοποθετήσεις πλακιδίων σε όλη την Αττική, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, εξετάζουμε τον χώρο και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Η εμπειρία μας στον χώρο της τοποθέτησης πλακιδίων εξασφαλίζει ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν με επαγγελματισμό και ακρίβεια, προσφέροντας στον χώρο σας μια ανθεκτική και αισθητικά ελκυστική ανανέωση.

 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την τοποθέτηση πλακιδίων σε:
 
 
►  Δάπεδα  
►  Κουζίνες & Μπάνια  
►  Μπαλκόνια  
►  Τοίχους  
►  Εξωτερικούς Χώρους  
   
   
   
   
   
   

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας, εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

 
   
   
   
 
 
 
 
Οι πρωτοποριακές τεχνικές,

η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές μας καθώς και η παράδοση κάθε έργου στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.